Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Dúo Calíope al Festival MUSiCVEU

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer | 14-04-2019 19:00 h.

Dúo Calíope al Festival MUSiCVEU

El Dúo Calíope es un duet musical integrat per Beatriz Gallardo a la flauta travessera i María Bernal a la guitarra que comença la seva trajectòria musical com a grup de Música de Cambra a l'any 2013 quan ambdues intèrprets van finalitzar els estudis musicals al CSM “Manuel Castillo” de Sevilla. Des de llavors, han participat a diferents concursos com el VIII Concurs de Música de Cambra 'Ciudad de Ávila', on van obtenir el 1er Premi, així com el Concurs de Joves Promeses de Romate on van obtenir el 2n Premi.

Han ofert nombrosos recitals per tota la geografia espanyola, destacant les actuacions a Sanlúcar de Barrameda i Chipiona, a Lleó amb la Fundació Eutherpe, al Museu Picasso i el MNAC de Barcelona, o la col·laboració amb la Fundación Música en Vena, a més de participar al VII Festival Internacional de Música de Piantón.

Han rebut classes magistrals de Músics com Jacques Zoon, Leo Brouwer, Yorgos Arguiriadis, Michel Grizard, Àlex Garrobé i Alberto Plaza i, recentment, han finalitzat el Màster d’Interpretació de Música de Cambra al Conservatori del Liceu de Barcelona sota la tutela de Guillem Pérez-Quer.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!