Fires i festes

Funifira 2018

Gelida | Diferents indrets 09-11-2018 fins 11-11-2018 | Diferents horaris

Gelida consolida la Funifira, una activitat creada per promocionar i dinamitzar el municipi, mantenint l'espai firal i l'espai gastronòmic com a llocs de referència però oferint, també, noves propostes de diferent contingut amb l'objectiu d'incrementar l'atractiu d'aquesta fira. Enguany, la inauguració tindrà lloc el dissabte 10 de novembre, i anirà a càrrec del Director General de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el Pere Calvet.

Funifira 2018

En l’espai gastronòmic, que romandrà obert des del divendres a la tarda fins diumenge, es podran degustar els productes del municipi. L’espai temàtic, a partir de dissabte, obrirà les seves portes per donar a conèixer el món del maquetisme ferroviari, amb mostres de maquetes, però també amb venda de materials i productes relacionats amb aquesta activitat. L’oferta de la Funifira es complementa amb altres activitats com el trenet solidari, l’exhibició de vaixells i drons, entre altres.

Per segon any consecutiu el Funicular de Gelida, element d’identitat del municipi i de la pròpia Funifira no hi serà present, ja que es troba en fase de reparació. Cal fer esment, però, que els treballs es troben en una fase avançada i que atenent al calendari manifestat per FGC en el mes de maig de l’any vinent és previst que torni a estar en funcionament.

Tot i l’absència del Funicular, la Funifira es presenta amb la confiança i el desig de complir les expectatives dels qui la visitin.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

  Jordi Larregola

  Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la