Agenda

Fires i festes

Funifira 2018

Gelida | Diferents indrets | 09-11-2018 fins 11-11-2018

Gelida consolida la Funifira, una activitat creada per promocionar i dinamitzar el municipi, mantenint l'espai firal i l'espai gastronòmic com a llocs de referència però oferint, també, noves propostes de diferent contingut amb l'objectiu d'incrementar l'atractiu d'aquesta fira. Enguany, la inauguració tindrà lloc el dissabte 10 de novembre, i anirà a càrrec del Director General de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el Pere Calvet.

Funifira 2018

En l’espai gastronòmic, que romandrà obert des del divendres a la tarda fins diumenge, es podran degustar els productes del municipi. L’espai temàtic, a partir de dissabte, obrirà les seves portes per donar a conèixer el món del maquetisme ferroviari, amb mostres de maquetes, però també amb venda de materials i productes relacionats amb aquesta activitat. L’oferta de la Funifira es complementa amb altres activitats com el trenet solidari, l’exhibició de vaixells i drons, entre altres.

Per segon any consecutiu el Funicular de Gelida, element d’identitat del municipi i de la pròpia Funifira no hi serà present, ja que es troba en fase de reparació. Cal fer esment, però, que els treballs es troben en una fase avançada i que atenent al calendari manifestat per FGC en el mes de maig de l’any vinent és previst que torni a estar en funcionament.

Tot i l’absència del Funicular, la Funifira es presenta amb la confiança i el desig de complir les expectatives dels qui la visitin.

Lloc i adreça de l'acte

  • Gelida
  • Diferents indrets
  • Diferents horaris

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès