Agenda del Penedès

Fires i festes

Funifira 2018

Gelida | Diferents indrets | 09-11-2018 fins 11-11-2018

Funifira 2018

En l’espai gastronòmic, que romandrà obert des del divendres a la tarda fins diumenge, es podran degustar els productes del municipi. L’espai temàtic, a partir de dissabte, obrirà les seves portes per donar a conèixer el món del maquetisme ferroviari, amb mostres de maquetes, però també amb venda de materials i productes relacionats amb aquesta activitat. L’oferta de la Funifira es complementa amb altres activitats com el trenet solidari, l’exhibició de vaixells i drons, entre altres.

Per segon any consecutiu el Funicular de Gelida, element d’identitat del municipi i de la pròpia Funifira no hi serà present, ja que es troba en fase de reparació. Cal fer esment, però, que els treballs es troben en una fase avançada i que atenent al calendari manifestat per FGC en el mes de maig de l’any vinent és previst que torni a estar en funcionament.

Tot i l’absència del Funicular, la Funifira es presenta amb la confiança i el desig de complir les expectatives dels qui la visitin.

Lloc i adreça de l'acte

 • Gelida
 • Diferents indrets
 • Diferents horaris

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!