Agenda del Penedès

Fires i festes

Fira de Novembre de 2018

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 08-11-2018 fins 11-11-2018

Fira de Novembre de 2018

Els diferents espais dins la Fira de Novembre són molt similars als de l’any passat. La plaça de les Neus acollirà l’automoció, la rambla Principal l’automoció i la promoció comercial; i a la rambla de la Pau s’hi podrà trobar promoció comercial, artesania alimentària i l’escenari petit al peu del monòlit a Francesc Macià. El parc de Baix-a-Mar acollirà l’artesania, les entitats, les empreses nàutiques, l’escenari gran i el Saló del Carnaval; mentre que la Geltrú continua sent l’indret escollit per a la zona enogastronòmica.

Dins les activitats programades, destaca la Fira del Col·leccionisme dissabte al passeig del Carme; la Trobada de Puntaires diumenge al passeig del Carme; la Trobada de Cotxes Clàssics diumenge a la plaça de Soler i Carbonell; la Diada de la Colla dels Bordegassos, amb els Minyons de l’Arboç i els Castellers de Terrassa, a la plaça de les Cols; les sardanes de diumenge al parc de Baix-a-Mar; o la Gimcana de la Fira que se celebrarà al llarg dels tres dies. També cal citar que dissabte arriben a la platja d’Adarró i diumenge surten cap al Parc del Garraf el cavalls del Pirineu que fan la transhumància pel Camí de la Marina; les Jornades de Debat del Saló del Carnaval dissabte al Foment Vilanoví; o les enlairades del globus aerostàtic dissabte i diumenge al parc de Baix-a-Mar. Jordi Medina també ha destacat el fet que durant el matí de diumenge hi haurà Jornada de Portes Obertes als museus de Vilanova, i que el Museu Romàntic Can Papiol obrirà també diumenge a la tarda.

Novetats de la Fira

Aquest any la FIRA de NOVEMBRE està plena de sorpreses. TROBA i GAUDEIX de les animacions de carrer que hem preparat per a tu.

LA GIMCANA DE LA FIRA
Participa a la GIMCANA DE LA FIRA 2018, produïda per Mézclate Conmigo!

Un gran lot de productes alimentaris tradicionals de la nostra Fira de Novembre t’espera com a PREMI.

A l’estand d’informació de la Fira (rambla de la Pau, cantonada carrer Àncora), podràs recollir les butlletes de participació a la gimcana de la Fira que et guiaran donant-te les pistes del joc. Pots realitzar la gimcana durant tots els dies de la Fira. Quan tinguis la butlleta degudament complimentada, retorna-la al mateix estand d’informació.

D’entre les butlletes recepcionades, el diumenge 11 a les 18.45 h, a l’escenari gran del parc de Baix- a-mar, es farà en directe, el SORTEIG de la butlleta guanyadora de la GIMCANA DE LA FIRA 2018.

El premi compta amb les aportacions de: La Bufona Llaminera, Fábrica de Panes y Picos Sidonia SL, Pan Sano Pan Artesano, Panadero Artesano, SweetCakes, Girasol, 5 Pebrots, La Cantina Solar, Artesans de l’Abel, Embotits Casolans de Planoles, Cellers Maset, Forn Franquesa – Coques de Perafita, Embotits de la Garrotxa (Can Gaburra), Formatges Montbrú, DeMenorca – Alimentació Artesana, Conservas Blasan (Santoña), Queixeria Daniberto i Embotits Plana de Vic.

EL MAG DANIEL SÁNCHEZ
Semifinalista de Got Talent!
Actuarà a la Fira de Novembre amb el seu SHOW de MÀGIA. Busca’l el divendres i el dissabte pel recinte firal!

LA XOCOLATADA SOLIDÀRIA
Torna a la Fira, el divendres 9 de 17 a 20 hores, podreu tastar-la a la Rambla de la Pau i carrer de les Barques. Organitza Associació Alè – Capacitat de sostenir un esforç amb la col·laboració de Pastisseria La Creme i Dolç i Llum.

UNA BANYISTA S’HA PERDUT PER LA FIRA!
Ella estava convençuda que al bell mig de Vilanova hi havia una platja…, potser ha vingut d’una altra època per un túnel del temps…, quin desastre! Podrà tornar tota sola cap a a casa ?. L’ajudareu ?. La trobareu el dissabte per la Fira!

XANQUER, XANQUER… DE QUIN ANY ETS?
Un curiós personatge altísssim ens anirà divertint la passejada per la Fira. El diumenge, segur que el veureu des de molt lluny!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!