Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

L'Escola de Música de Vilanova celebra Santa Cecília

Vilanova i la Geltrú | 20-11-2018 fins 22-11-2018

L'Escola de Música de Vilanova celebra Santa Cecília

Dimarts dia 20 al matí l'Escola organitza un seguit de petits concerts a càrrec dels seus alumnes, dirigits a l'alumnat de les escoles de primària de la ciutat. Una bona manera de donar a conèixer tant els diferents instruments que s'imparteixen a l'escola municipal, com els diferents espais del centre.

El mateix dimarts a la tarda, a partir de dos quarts de sis i fins a les vuit, seguint amb la mateixa filosofia, s'organitzen concerts dels conjunts instrumentals oberts a tota la ciutadania.

Finalment, el dia de Santa Cecília, dijous 22, es farà un assaig obert a càrrec de La Simfònica del Conservatori. Serà a les 19.30 h a la sala Petita de l'ECMM Mestre Montserrat. La Simfònica assajarà obres de Jenkins, Sibelius, Glinka, Mozart i Stravinski.

Lloc i adreça de l'acte

  • Vilanova i la Geltrú
  • Escola-Conservatori de Música Mestre Montserrat
  • de dos quarts de sis i fins a les vuit

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!