Fires i festes

Festa del Most de la Ràpita

Santa Margarida i els Monjos | Diferents indrets | 16-11-2018 fins 18-11-2018

Festa del Most de la Ràpita

Aquest divendres els actes començaran a les 10 de la nit, al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc (CCRR), amb el parlament d’obertura, la tradicional premsada de raïm amb l’obtenció del most del 2018 i la inauguració de la Mostra de vins D.O. Penedès i Cava.

Dissabte a dos quarts d’onze es farà un esmorzar popular, al que seguirà la trentena edició del Corremost, una animada cercavila de vehicles sense motor que aplega nombrosos participants. A les 12, la festa inclourà una sessió de tast en anglès a l’espai Antistiana. A la tarda els actes continuaran a dos quarts de vuit del vespre, amb la sortida de la vuitena edició del Corre-cellers, una concorreguda proposta per tastar vins a diferents espais particulars de la Ràpita. Les places són limitades i la venda de tiquets començarà una hora abans de l’inici de l’activitat o bé els dies 13 i 14 de 10 a 12 de la nit, al CCRR.

Els actes de dissabte al vespre finalitzaran a la plaça de Ramon Cabré, amb una sardinada popular i una actuació de Zebrass Marching Band, a les 11 de la nit, al CCRR.

L’endemà diumenge la Festa del Most continuarà els actes a les 12 del migdia, al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc amb la celebració del 38è Concurs de Tastavins de la Ràpita, a càrrec de Josep Almirall i Ferran Lacruz. Les inscripcions s’obriran mitja hora abans i el preu per a participar-hi és de 10 euros. A les 12, a la plaça de l’església, es farà un vermut electrònic i a les 7 de la tarda tindrà lloc un Improshow, a càrrec de Impro Acatomba, amb degustació de rom cremat i pastes.

Durant tot el cap de setmana el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc acollirà l’exposició de vins i caves en la que el públic pot degustar vins i caves del Penedès. La mostra estarà oberta el divendres de les 10 de la nit a la 1 de la matinada, el dissabte al matí de 12 a 2 i de dos quarts de 8 del vespre a les 2 de la matinada. Diumenge obrirà de les 6 de la tarda a les 10 de la nit.

La Festa del Most de la Ràpita està organitzada pel grup de Joves de la Ràpita, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i el CCRR.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!