Agenda

Altres

Marató de Museus de Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | 16-12-2018

Un any més, Arc Gestió cultural se suma a la Marató de TV3 oferint un recorregut pels museus de la ciutat. S'iniciarà a les 9h del matí a l'Espai Far i finalitzarà a les 16h al Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. La proposta és de caràcter familiar i compta amb el suport de diferents empreses i entitats.

Marató de Museus de Vilanova i la Geltrú

Una marató cultural i gastronòmica per visitar, amb els guies d'ARC gestió cultural, tots els museus de la ciutat, en un sol dia, i així col·laborar amb aquest acte benèfic. Aquest any destinat a la investigació sobre el càncer.

L'activitat començarà a l'Espai Far amb una "xocolatada popular", a les 9 h. Seguidament visitarem el centre. Després continuarem al Museu del Ferrocarril de Catalunya, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d'Art Contemporani La Sala i acabarem a les 17 h a la Masia d'en Cabanyes.

La marató és de caràcter familiar i està pensada per a tothom, des del més petit fins al més gran.

Les visites als museus seran de 45 minuts a cada espai, i cada 2 museus, és a dir, cada hora i mitja, pararem per descansar. Aleshores podrem agafar forces amb el que ens oferiran els col·laboradors gastronòmics, L'Espiga d'Or, Pastisseria Blanch, Casa Marisol, Patates Piqué i Pastisseria Mercè.

La pujada i baixada de la Masia d'en Cabanyes, que serà l'últim punt, anirà a càrrec del Trenet turístic de Vilanova i la Geltrú, gràcies a la col·laboració de Transports Ciutat Comtal.

L'entrada a l'activitat és a partir de 10 € adults i 5 € els nens, i tot el recaptat anirà destinat a la Marató de TV3, per a la investigació sobre el càncer.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Preu: 10 € adults i 5 € infants