Exposicions

15 anys de ceràmica a la galeria de Camil·la Pérez Salvà

El Vendrell | 07-12-2018 | 20h

El divendres 7 de desembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l'exposició “15 anys de ceràmica”, de Camil·la Pérez Salvà i els artistes convidats que han exposat a la seva galeria de la plaça de les Garrofes.

15 anys de ceràmica a la galeria de Camil·la Pérez Salvà

És una exposició col·lectiva on la majoria dels més de cinquanta artistes de la ceràmica que han exposat durant els 15 anys d’activitat de la galeria mostren la seva obra. D’alguna manera és una gran oportunitat per prendre el pols a la ceràmica contemporània i les seves possibilitats. Amb l’escalf d’aquesta col·lectiva, la galeria finalitza 15 anys d’activitat divulgativa de la ceràmica que han deixat els seus fruits.

Els artistes participants, figures rellevants dins del món de la ceràmica, són:

AGUSTÍN RUIZ DE ALMODÓVAR, ALISON TINKER, ANTONIO I. GONZÁLEZ, CARME BALADA, CARME COMA, CRISTINA GUZMAN TRAVER, ELI MORETÓ, EULÀLIA OLIVER, EVA LÓPEZ MIGUEL,  HISAE YANASE, JAUME VILA, JORDI MARCET I ROSA VILA-ABADAL, KWON SANG IN, LEE KI JOO, MADOLA, MARC  ITURRI, MARIA BOFILL, MARIA BOSCH, MARIA GELABERT, MARIA PALLEJÀ, MARIA RAMIS, MARIA ROMANÍ, MARIA TERESA CAPETA, MARY GUMÀ, MERCÈ BENEIT, MERCÈ COMA, MERCÈ MIR, MERCÈ RIUS, MONTSE LLANAS, MONTSERRAT RIU, NEUS SEGRIÀ, NÚRIA PIÉ, NÚRIA SOLEY, RAMON FORT, ROSA CORTIELLA, SYLVIAN MESCHIA, TERESA ELIAS, TERESA-MARTA BATALLA, YUKIKO MURATA I CAMIL·LA PÉREZ SALVÀ.

L’exposició es podrà visitar fins al 5 de gener de 2019, de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius d’11 h a 14 h. El diumenge 16 de desembre, a les 12 h, es farà una visita comentada.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

  Jordi Larregola

  Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la