Agenda

Fires i festes

Fira del Gall de Vilafranca 2018

Vilafranca del Penedès | 12-12-2018 fins 16-12-2018

La mostra, que celebra la seva 354a edició, és un escenari emblemàtic per a la promoció del Gall del Penedès i de la gastronomia i els vins de la comarca. La Fira del Gall 2018 s’inaugurarà el proper 12 de desembre amb el pregó de la xef Carme Ruscalleda i obrirà les seves portes els propers 15 i 16 de desembre al Parc de Sant Julià de Vilafranca del Penedès.

Fira del Gall de Vilafranca 2018


La regidora de Promoció Turística, Dolors Rius, ha estat l’encarregada de presentar l’acte i explicar les principals novetats de l’edició 2018 de la fira. “La creixent assistència del públic familiar ens ha portat a ampliar l’oferta d’activitats enfocades especialment a aquest tipus de públic”, ha explicat.

 

Per la seva banda, l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, ha volgut posar en valor la importància de la fira quant a la promoció del territori. “Vilafranca del Penedès té en la gastronomia i el vi una fórmula perfecta que cal seguir potenciant i la Fira del Gall hi aporta un valor afegit”, ha assegurat.

 

L’acte també ha comptat amb la presència de Pilar Yagüe, directora de la Fira del Gall; Francesc Olivella, director de la DO Penedès; Oriol Llavina, en representació dels restauradors participants a la Fira; i Carles Herrero, president de l’Associació de Criadors de la Raça de Gallina Penedesenca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès