Agenda del Penedès

Fires i festes

Fira del Gall de Vilafranca 2018

Vilafranca del Penedès | 12-12-2018 fins 16-12-2018

Fira del Gall de Vilafranca 2018


La regidora de Promoció Turística, Dolors Rius, ha estat l’encarregada de presentar l’acte i explicar les principals novetats de l’edició 2018 de la fira. “La creixent assistència del públic familiar ens ha portat a ampliar l’oferta d’activitats enfocades especialment a aquest tipus de públic”, ha explicat.

 

Per la seva banda, l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, ha volgut posar en valor la importància de la fira quant a la promoció del territori. “Vilafranca del Penedès té en la gastronomia i el vi una fórmula perfecta que cal seguir potenciant i la Fira del Gall hi aporta un valor afegit”, ha assegurat.

 

L’acte també ha comptat amb la presència de Pilar Yagüe, directora de la Fira del Gall; Francesc Olivella, director de la DO Penedès; Oriol Llavina, en representació dels restauradors participants a la Fira; i Carles Herrero, president de l’Associació de Criadors de la Raça de Gallina Penedesenca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!