Agenda del Penedès

Fires i festes

Acte commemoratiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 10-12-2018

Acte commemoratiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans a Vilafranca

Per fer possible aquest acte s’ha comptat amb més de una trentena d’entitats i Ong’s locals així com amb el suport dels grups municipals del consistori.

L’acte vol ser una mostra conjunta i una forma de poder expressar el compromís i la participació en la promoció i la protecció dels drets humans, a més a més d’impulsar la construcció d’un món més just i segur, on tots i totes podem ajudar a fer-ho possible.

L’acte constarà en la lectura conjunta, per part de totes les persones participants, de la Declaració Universal dels Drets Humans, on cada una de les entitats farà la lectura d’un dels articles que la conformen.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de la regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, i comptarà amb la dinamització de l’acte de la periodista Anna Vallhonesta i la lectura del pròleg de la declaració a càrrec del síndic de greuges de Vilafranca, Jaume Rafecas.

Així mateix hi haurà la presència del grup de guitarres de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, Set de Guitarres, que serà l’encarregat de cloure l’acte.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!