Exposicions

Exposició de Pessebres de Nadal 2018 a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Capella dels Dolors 06-12-2018 fins 20-01-2019

Aquest dijous 6 de desembre obre les portes l’Exposició de Pessebres d’aquest Nadal 2018, un any més amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, les Parròquies de Vilafranca i la Diputació de Barcelona. L’Exposició es podrà visitar fins al proper 20 de gener a la Capella dels Dolors, a la plaça de Jaume I.

Exposició de Pessebres de Nadal 2018 a Vilafranca

L’horari de visita els dies feiners, fins a Reis, serà de 6 a 8 de la tarda (els dilluns tancat). En quant als dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de 12 a 2 del migdia i de 6 a 2/4 9 del vespre.

A més, com en els darrers anys, i davant el gran nombre de visitants que rep la Vila per la Fira del Gall, els dies 15 i 16 de desembre, s’avançarà l’horari, i al matí es podrà visitar l’exposició a partir de les 11.

Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar donant suport a l’Associació participant en el sorteig de figures, en aquesta ocasió un naixement obra original de l’artista cubellenc Carlos Delgado.

També, els més petits poden participar un any més en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha als diorames exposats. El dia de Reis es farà el sorteig entre els qui hagin encertat totes les preguntes.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

  Jordi Larregola

  Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la