Agenda del Penedès

Exposicions

Exposició de Pessebres de Nadal 2018 a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Capella dels Dolors | 06-12-2018 fins 20-01-2019

Exposició de Pessebres de Nadal 2018 a Vilafranca

L’horari de visita els dies feiners, fins a Reis, serà de 6 a 8 de la tarda (els dilluns tancat). En quant als dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de 12 a 2 del migdia i de 6 a 2/4 9 del vespre.

A més, com en els darrers anys, i davant el gran nombre de visitants que rep la Vila per la Fira del Gall, els dies 15 i 16 de desembre, s’avançarà l’horari, i al matí es podrà visitar l’exposició a partir de les 11.

Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar donant suport a l’Associació participant en el sorteig de figures, en aquesta ocasió un naixement obra original de l’artista cubellenc Carlos Delgado.

També, els més petits poden participar un any més en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha als diorames exposats. El dia de Reis es farà el sorteig entre els qui hagin encertat totes les preguntes.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!