Altres

Temps de Nadal a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets 05-12-2018 fins 06-01-2019 | Diferents horaris

Aquest dimarts 5 de desembre la Fira de Santa Llúcia dóna el tret de sortida a més de 30 dies plens d’activitats. La novetat més destacada és la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon, una activitat dedicada als infants.

Temps de Nadal a Vilafranca

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, han presentat aquest dilluns 3 de desembre la tercera edició de la revista ‘Temps de Nadal a Vilafranca’. La publicació és un recull de les diferents activitats nadalenques que es duen a terme a la vila des del dia 5 de desembre i fins el dia 7 de gener.

Joan Manel Montfort ha destacat que la voluntat de la revista, que es repartirà a les escoles de Vilafranca i a altres punts estratègics de la ciutat, és “donar un sentit de conjunt” a totes les activitats que tenen lloc durant aquestes dates i “servir de guia a la ciutadania”.

Els actes es presenten organitzats per temàtiques i per dies. Alguns dels més destacats són el videomapping, amb dues projeccions diàries a partir del 22 de desembre; la pista de gel, que enguany s’inaugura a les 10 del matí del dia 6 de desembre; la Fira de Santa Llúcia, amb una il·luminació millorada i una àmplia oferta de tallers; i la novetat: la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon.

Sobre la Fàbrica de Joguines, Montfort ha volgut destacar que es tracta d’una activitat dirigida als infants; per aquest motiu es limita l’entrada d’una persona adulta per grup familiar. “Entenem que a les mares i pares els hi pot fer il·lusió entrar junts amb els seus fills, però cal pensar que per cada adult que entra, un infant es queda a fora”, ha dit. Les entrades a la Fàbrica de Joguines són gratuïtes però cal inscripció prèvia. Al web de l’ajuntament es poden consultar els horaris per poder adquirir les entrades, així com la resta de normes d’accés.

La programació del ‘Temps de Nadal’ consta també, entre d’altres activitats, de l’exposició de pessebres; la recollida de cartes al patge Raimon als barris; diferents actes religiosos; una àmplia oferta d’activitats infantils, familiars i esportives; actuacions musicals, i el Tió Solidari. “Volem reivindicar les nostres tradicions, i el Tió és una de les més nostrades. Cal destacar el tió solidari que té lloc al barri de la Girada”, ha destacat en aquest sentit el regidor Raimon Gusi. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

  Jordi Larregola

  Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la