Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

La Vilanova contracultural dels anys 70

Vilanova i la Geltrú | La Unió | 15-12-2018

La Vilanova contracultural dels anys 70

"LA VILANOVA CONTRACULTURAL DELS ANYS 70", de Joan Carles Duran Esteva, publicat per l'editorial El Cep i la Nansa.

"la història cultural de Vilanova i la Geltrú al llarg de la segona meitat del segle XX podria caracteritzar-se per haver viscut dues grans etapes: el vilanovisme, i les polítiques culturals que aniran de bracet de la recuperada democràcia municipal a partir de l’any 1979.
Entremig de les dues grans etapes acabades d’apuntar, tanmateix, penso que és important destacar-ne el parèntesi que hauria significat la Vilanova contracultural dels anys setanta. Uns anys d’il·lusió col·lectiva. Uns anys que s’explicarien per la particular recepció de les influències vingudes de fora, i per la seva contextualització en una conjuntura caracteritzada pel final del franquisme..." ( J. Carles Duran Esteva,  fragment de la Introducció del llibre, La Vilanova contracultural dels anys 70).

Us convidem doncs a trobar-nos al nostre local social, el de la Plaça del Pou, el dissabte 15 de desembre a les 7 del vespre. Comptarem amb la presència de l'autor i del Sixte Moral Reixach i del Joan Soler Bou per tertuliejar al voltant dels fets que relata el llibre.

L'organització va a càrrec de La Unió Vilanovina. Col·laboren en aquest Tertúlia la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'editorial El Cep i la Nansa. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!