Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Teatre: CASA

Vilanova i la Geltrú | Foment Vilanoví | 10-12-2018

Teatre: CASA

El text de l’obra va sorgir del material generat pels propis participants del curs, amb el treball fet amb diferents llenguatges escènics. La dramatúrgia també inclou textos de la novel·la Llàgrimes de sal de Lidia Tilotta i Pietro Bartolo, i del poema Refugiats de Brian Bilston. Casa es va estrenar el passat mes d’abril al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú en motiu del Dia Internacional del Teatre.

Amb una creativa posada en escena, que inclou drama, sàtira i recursos audiovisuals, Casa recorda les causes que obliguen milions de persones a fugir de casa i interpel·la el públic sobre el paper de la societat davant la greu situació de les persones que cerquen refugi.

Al llarg de quaranta minuts l’obra explora la situació de les persones refugiades des de diferents punts de vista. Recull el testimoni d’una jove refugiada siriana i planteja diversos temes com les migracions europees d’altres èpoques, la mort de milers de persones al mediterrani, el tancament de fronteres, el comerç d’armes, els conflictes armats, la resposta d’Europa i dels mitjans de comunicació, i els prejudicis i les pors de la societat, entre d’altres.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!