Música, concerts, balls

Concert: Versionant Llach

Vilanova i la Geltrú | Foment Vilanoví | 16-12-2018

Concert: Versionant Llach

L’Àngel Agulló (guitarra) i la Neus Llorens (veu) van començar la seva formació com a músics al Conservatori de Vilanova i la Geltrú, i fa més de cinc anys que fan concerts junts. El projecte “Versionant Llach” parteix de l’interès que tots dos han tingut, des de joves, per l’obra de Lluís Llach, tant a nivell musical com poètic i simbòlic. El repertori del concert inclou alguns dels temes més emblemàtics del cantautor i vol ser un homenatge a la figura de Llach i a la manera com la seva música ha estat part de la vida de més d’una generació. I, versió a versió, esperem que  sigui part, també, de la vida de les generacions que venen.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Entrades: 10€, socis 8€.

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!