Agenda del Penedès

Fires i festes

Trobada de Tions del Vendrell

El Vendrell | 22-12-2018

Trobada de Tions del Vendrell

La data límit és el diumenge 16 de desembre o fins que s’omplin les 80 places disponibles. La Trobada també tornarà a comptar amb el Mercat Solidari de Nadal format per Càritas Parroquial i la Ballaruga i amb la incorporació, aquest any, de Creu Roja. Una de les novetats serà l’aposta per la música en directe. Les 3 Claus Musicals, la mitja cobla Pitança, la Coral El Petit Estel i les Gralles de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, seran els encarregats d’amenitzar la tarda, actuacions que es podran dur a terme gràcies a la col·laboració del Comerç del Vendrell. Com ja és habitual, en finalitzar la Trobada, es tornarà a entregar el premi especial “Tió de l’any” a aquell que més agradi per qualsevol de les seves característiques.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!