Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Xerrada "La perspectiva immaterial dels pessebres, única solució de salvaguarda"

Vilafranca del Penedès | 20-12-2018

Xerrada

En els pessebres hi ha una sèrie de processos immaterials amb unes característiques molt concretes (a nivell de tradicions, costums, oficis, rituals, etc.), que no es veuen però són vitals  i que es transmeten de generació en generació. Ara cal implementar una sèrie de mesures per assegurar que el pessebrisme continuï arrelat a la comunitat d'una manera viva.

L'acte és organitzat conjuntament per l'Institut d'Estudis Penedesencs i l'Associació de Pessebristes de Vilafranca, en el marc del projecte Immaterial Penedès i Etnologia en xarxa, i tindrà lloc el dijous 20 de desembre, a les 7 de la tarda, a la seu del IEP, al carrer dels Banys, 11 de Vilafranca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!