Agenda del Penedès

Altres

2a Diada Solidària de La Colla

Vilanova i la Geltrú | 23-12-2018

2a Diada Solidària de La Colla

- Espai Sopem: menjador social. Tots els fons econòmics seran per ells, necessiten poder comprar productes frescos i de temporada (com ara turrons, raïm etc per festes de Nadal).
- Creu Roja: recapte de joguines. Necessiten joguines noves i amb embalatge original perquè cap nen es quedi sense.
- Economat: recapte de productes higiènics personals i per la llar. Normalment tenen molt de recapte de productes d'alimentació de llarga caducitat però el que ens demanen (productes higiene) no en tenen donat a que son cars.

Hi haurà servei de bar durant tota la Diada per recaudar fons, també jocs tradicionals per nens i tallers de pintura. Farem vermut amb DJ'S i botifarrada. Tindrem la visita d'en MIC perquè els més petits es puguin fotografiar amb ell i tancarem amb l'actuació de l'escola de ball de Flow Center. L'artista vilanovina Esther Giralt, ens torna a cedir una peça d'art per sortejar i hi haurà algún sorteig més tipus panera que estem acabant d'ultimar amb el Mercat del Centre i altres empreses de Vilanova.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!