Altres

Torna l’Home dels Nassos a Riudebitlles

Sant Pere de Riudebitlles | 31-12-2018

Torna l’Home dels Nassos a Riudebitlles

Amb aquest ja són 7 els anys que se celebra aquesta diada al poble i es pot dir que la popularitat de l’acte ha anat en augment any rere any, ja és habitual trobar al voltant de les 12 del migdia veïnes i veïns pels carrers de barri vell tot esperant l’aparició del singular personatge.

Un cop haurà esmorzat rondarà tot desitjant una bona entrada d’any i com sempre ho farà repartint caramels i així endolcirà aquestes darreres hores del present any. Aquest any, a més a mes, repartirà llaços grocs en solidaritat de totes aquelles i aquells que han estat represaliats i ara es troben a la presó o a l’exili.

També, com ja és costum, hi haurà la incògnita de quina veïna o veí hi ha darrera del nas aquest any i mentre la gent intenta esbrinar qui és, els músics locals faran l’acompanyament del seguici.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!