Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Les Anxovetes - (d)ones

El Vendrell | Auditori del Tívoli | 02-02-2019

Les Anxovetes - (d)ones

En aquest nou treball, hem pres el gènere tradicional de l’havanera com a punt de partida per anar molt més enllà, i fins i tot allunyar-nos-en, oferint un espectacle que reforça, revisa i amplia el repertori de cançons marineres i combina cançons pròpies i inèdites amb cançons populars, totes elles lligades amb un fil conductor que explica històries del mar amb veu de dona.

Amb influències que beuen del pop, el rock, el bolero, el joropo i, per suposat, de l’havanera, (d)ones compta amb arranjaments que parteixen dels sabors de casa nostra però que s’obren a les essències de diferents racons del món. A més, en aquesta ocasió comptem amb un nou component: el percussionista Jaume Catà, que hi posa la base rítmica amb un gran ventall d’instruments, així com amb el director escènic Pablo Paz, qui ha dut a terme tota la direcció artística i l’escenografia.

 

Intèrprets
Marta Pérez, veus aguda i mitjana
Montse Ferrermoner, veus aguda i mitjana
Tona Gafarot, veu greu
Salva Gallego, guitarra
Xevi Pasqual, contrabaix
Jaume Catà, percussió

 

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Auditori del Tívoli
  • Plaça del Tívoli, 3-7
  • 20.30 h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!