Teatre, dansa i arts escèniques

"Memòria de les oblidades" de Tecla Martorell

El Vendrell | Teatre Àngel Guimerà | 23-02-2019

Memòria de les oblidades

Autoria i dramatúrgia: Tecla Martorell
Direcció: Joan Pascual
Actriu: Rosa Andreu
Música original i intèrpret: Ferran Barrios
Producció: Casino Prado

 

Un cop acabada la Guerra Civil espanyola, el règim franquista inicia una etapa de repressió entre els considerats contraris.Milers de persones marxaran a l’exili, mentre que altres patiran el control, la humiliació, judicis sense cap mena de garantia, deportacions, empresonaments i morts.

Quatre dones, la Maria, l’Annita, la Dolores i la Teodora, seran jutjades, condemnades a la presó i, seguint la política de dispersió de presoners de la maquinària franquista, seran traslladades al convent de les Oblates de Tarragona, convertit en presidi.
Soles, allunyades de les seves famílies i suportant dures condicions carceràries acabaran els seus dies enterrades a la fossa comuna del cementiri de Tarragona.

 

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Teatre Àngel Guimerà
  • Carrer Sant Jordi, 9-13
  • 20:30h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!