Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

"El preu" de Arthur Miller amb direcció de Sílvia Munt

El Vendrell | Teatre Àngel Guimerà | 16-03-2019

El preu de Sílvia Munt

Autor: Arthur Miller
Direcció: Sílvia Munt
Intèrprets: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom
Producció: Bitò, Focus i Festival Grec

 

Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense fer-se. La casa ha de ser enderrocada aviat i en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars. Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’única cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protagonistes sobre com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions.

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Teatre Àngel Guimerà
  • Carrer Sant Jordi, 9-13
  • 20.30 h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!