Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

"El secret de la Lloll" de Lloll Bertran

El Vendrell | Teatre Àngel Guimerà | 05-05-2019 18:00 h.

Autoria i direcció: Lloll Bertran
Intèrprets: Lloll Bertran, Ariadna Cabiró / Isaac Fonoll (piano), Bernat Cot / Eduard Autonell (fent el que faci falta)
Producció: Anexa

El secret de la Lloll és un conte teatralitzat, la història romàntica d’un comte francès i una cupletista catalana, plena d’aventures, sorpreses i bogeries. Un espectacle fresc i divertit, on la Lloll fa tots els papers de l’auca i desplega el seu ofici i el seu art com a gran show-woman. L’espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat: aquesta història de suspens, en què conviuen personatges ben variats i algun de molt actual, inclou un bon assortit d’estils musicals.
La Lloll sedueix el públic amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar. Fa oblidar penes i preocupacions als espectadors, que potser al final es preguntaran si tot això que explica és o no ficció. Però, tal com diu el conte…, potser sí, potser no.

 

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Teatre Àngel Guimerà
  • Carrer Sant Jordi, 9-13

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!