Cinema i vídeo

La situació de les persones migrades i refugiades

Vilafranca del Penedès | 12-01-2019

La situació de les persones migrades i refugiades

Aquest retrata la crisi humanitària de les migracions forçades a Europa com a conseqüència dels conflictes bèl·lics oberts a països com Iran, Iraq, Afganistan o Síria. Refugeless dóna veu a una sèrie de refugiades que es troben a països europeus com Alemanya, Suècia, Sèrbia o Hongria, entre d'altres. A continuació, Clara Calvet i Alba Anjana Ràfols, dues voluntàries a Atenes, faran una ponència per relatar la seva experiència i punts de vista sobre una situació que coneixen de primera mà. Les dues ponents explicaran la situació polítco-social en què es troben aquestes persones, i també convidaran al debat i a la reflexió de les assistents. La finalitat de l'esdeveniment és informar i visibilitzar aquesta realitat tan complexa, al mateix temps que pretén donar a conèixer a on es destinaran part dels beneficis del Calendari de Bruixes 2019 que ha elaborat el col·lectiu penedesenc: una casa d’acollida de refugiades del barri d’Exharcia, a la ciutat d’Atenes.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!