Agenda

Fires i festes

Festes de Sant Raimon

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 16-01-2019 fins 27-01-2019

L’Agrupació Cultural de Raimons i Raimundes organitza de nou aquest any les festes d’hivern vilafranquines, les Festes de Sant Raimon 2019

Festes de Sant Raimon

Els actes s’iniciaran el divendres 18 de gener, amb un castell de focs i el Sopar de l’euro, que enguany es farà a la Sala 1876 i concert grup local Trifàsic. L’endemà, dissabte 19 de gener, hi haurà una cercavila pel mercat setmanal amb el capgròs de Sant Raimon, i a la tarda, concert amb el Cor Xamusia. Al vespre es repetiran els espectacles als bars amb diverses propostes lúdiques i musicals i una proposta nova, el Ball de Festes, que es farà a les 12 de la nit a la Sala 1876 amb Hotel Cochambre. El diumenge 20 de gener hi haurà el 14è concurs d'estirar corda, una sessió de swing, un concert de l’escola de música Clau de Sons i havaneres amb el grup Xató.

 

L’activitat del darrer cap de setmana de gener, començarà el dijous 24 amb el Musical Figarot, una Jam Session de Música Tradicional que es farà a Cal Figarot. El dia 25 repetiran la cata Raïm-on amb un maridatge de vins i xocolata, i com a novetat es presenta el concert Sons del Castell de Sant Raimon de Penyafort, a les 20h a la Capella de Sant Joan. A la nit es repetiran els Espectales als bars, amb Beatvoices, cant a capella, al Sam cafè. El dia 26 es dedicarà la tarda a l’activitat infantil, i un concert de banda de l’EMM M.Dolors Calvet. Al vespre, un Concert sorpresa, que caldrà descobrir a través de pistes al compte d’instagram @agrupacioderaimons. A la nit, Espectacles als bars i la tradicional Festa dels Raimons, amb The Papas & The Popo’s, al 1876 Vilafranca. Diumenge 27 de gener es tancarà el programa amb un vermut popular a la plaça de Sant Joan, la representació teatral El Marquès del Firal, a Cal Bolet, i la projecció del documental Solo in Papua, de Rai Puig, a Cal Figarot.

 

Finalment, es repetirà el concurs d'Instagram amb el hagstag #raimons19 amb tres premis per repartir: un sopar per a dues persones al restaurant Cal Ton, entrades per a Cal Bolet/Auditori i una visita guiada a la Ruta modernista. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte