Fires i festes

Festes de Sant Raimon

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 16-01-2019 fins 27-01-2019

Festes de Sant Raimon

Els actes s’iniciaran el divendres 18 de gener, amb un castell de focs i el Sopar de l’euro, que enguany es farà a la Sala 1876 i concert grup local Trifàsic. L’endemà, dissabte 19 de gener, hi haurà una cercavila pel mercat setmanal amb el capgròs de Sant Raimon, i a la tarda, concert amb el Cor Xamusia. Al vespre es repetiran els espectacles als bars amb diverses propostes lúdiques i musicals i una proposta nova, el Ball de Festes, que es farà a les 12 de la nit a la Sala 1876 amb Hotel Cochambre. El diumenge 20 de gener hi haurà el 14è concurs d'estirar corda, una sessió de swing, un concert de l’escola de música Clau de Sons i havaneres amb el grup Xató.

 

L’activitat del darrer cap de setmana de gener, començarà el dijous 24 amb el Musical Figarot, una Jam Session de Música Tradicional que es farà a Cal Figarot. El dia 25 repetiran la cata Raïm-on amb un maridatge de vins i xocolata, i com a novetat es presenta el concert Sons del Castell de Sant Raimon de Penyafort, a les 20h a la Capella de Sant Joan. A la nit es repetiran els Espectales als bars, amb Beatvoices, cant a capella, al Sam cafè. El dia 26 es dedicarà la tarda a l’activitat infantil, i un concert de banda de l’EMM M.Dolors Calvet. Al vespre, un Concert sorpresa, que caldrà descobrir a través de pistes al compte d’instagram @agrupacioderaimons. A la nit, Espectacles als bars i la tradicional Festa dels Raimons, amb The Papas & The Popo’s, al 1876 Vilafranca. Diumenge 27 de gener es tancarà el programa amb un vermut popular a la plaça de Sant Joan, la representació teatral El Marquès del Firal, a Cal Bolet, i la projecció del documental Solo in Papua, de Rai Puig, a Cal Figarot.

 

Finalment, es repetirà el concurs d'Instagram amb el hagstag #raimons19 amb tres premis per repartir: un sopar per a dues persones al restaurant Cal Ton, entrades per a Cal Bolet/Auditori i una visita guiada a la Ruta modernista. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!