Música, concerts, balls

Tirando Sillas

Vilafranca del Penedès | El Forat del Pany 16-02-2019 | 00h

La banda catalana Tirando Sillas passaran per El Forat del Pany per presentar el seu primer àlbum En la esquina de la calle nueva. Aquest concert forma part de la gira que el conjunt té programada aquest 2019. A més, coincidint amb l’estrena de la gira, Tirando Sillas presenta el seu segon single Memorias.

Tirando Sillas

Tirando Sillas van presentar En la esquina de la calle nueva el passat 26 d'octubre de 2018. Van ser l'Alejandro Márquez (guitarrista i compositor) i Sergio de Frutos (compositor i cantant) els fundadors d'aquest projecte personal i apassionat, al qual es van sumar companys de viatge, com el percussionista Jordi Gallofré, la violinista Mariona Sans, la cantant Joana Curto (procedents de la banda Don Vito i los Corleole) i el baixista Dani Espinet.

Tirando Sillas ha irromput en l'escena musical arrasant amb el seu ritme en sales i festes. No et perdis els ritmes festius d'aquesta banda que es fusionen amb les lletres reivindicatives i romàntiques.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  Pam! El TDAH té una base genètica!

  Jordi Larregola

  Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més