Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Tirando Sillas

Vilafranca del Penedès | El Forat del Pany | 16-02-2019

Tirando Sillas

Tirando Sillas van presentar En la esquina de la calle nueva el passat 26 d'octubre de 2018. Van ser l'Alejandro Márquez (guitarrista i compositor) i Sergio de Frutos (compositor i cantant) els fundadors d'aquest projecte personal i apassionat, al qual es van sumar companys de viatge, com el percussionista Jordi Gallofré, la violinista Mariona Sans, la cantant Joana Curto (procedents de la banda Don Vito i los Corleole) i el baixista Dani Espinet.

Tirando Sillas ha irromput en l'escena musical arrasant amb el seu ritme en sales i festes. No et perdis els ritmes festius d'aquesta banda que es fusionen amb les lletres reivindicatives i romàntiques.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!