Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

'MATILDA' de l'Aula d'activitats teatrals TRACART

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 02-06-2019 18:00 h.

'MATILDA' de l'Aula d'activitats teatrals TRACART

Matilda és una adaptació teatral de la novel·la de Rohald Dahl en la que viurem l’aventura d’una nena molt especial que es rebel·larà contra la terrible, monstruosa i malvada directora de l’escola amb l’ajut dels seus companys, la seva mestra, la imaginació i el poder dels llibres.

Ara fa 11 anys que TRACART col·labora amb el grup local de la Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil amb l’esperit de fomentar una programació teatral de qualitat per a infants i crear així el públic del futur. I com hi col·laborem? Per un costat, amb la presentació dels espectacles programats a càrrec del Rataplim, la Rataplam i el Rataplum, uns ratolins que viuen al teatre i que s’engalanen cada primer diumenge de mes per explicar-nos què veurem. Per l’altre costat, tanquem cada temporada presentant un espectacle al mes de juny, interpretat per alumnes de l’escola, i donant part de la recaptació a l’entitat.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA
PRODUCCIÓ: Aula d’activitats teatrals TRACART
DIRECCIÓ ESCÈNICA: Montse Obrador i Salvador Cuéllar
DIRECCIÓ TÈCNICA i IL·LUMINACIÓ: Oriol Ibáñez
TÈCNIC DE VEU: Carles Vallés
TÈCNIC DE COS: Thérèse Lorenzo
VESTUARI I ESTILISME: Esther Chércoles

REPARTIMENT: Abril Garcia, Adrià Carrasco, Adrià Lizano, Aina Bernard, Anna Cambra, Ariadna Corral, Arnau Fernández, Bruno Gázquez, Clàudia Serra, Eric Cañizares, Gabriel Vergés, Guillem Vicente, Jana Rabaneda, Joan Casanovas, Joana Pau, Júlia Rosell, Laia López, Laura Tristante, Lluc Montoliu, Lou Merkes, Lucía Olivella, Maia Mondéjar, Mar Tort, Margot Serra, Marieta Valls, Martina Casan, Max Garcia, Max Walker, Mercè Parra, Nut López, Pau Garrigó.

Espectacle exclós de descomptes, inclós en l'abonament familiar.

Durada: 50'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!