Teatre, dansa i arts escèniques

'BELIEVERS', Jove Companyia de Dansa Little Broadway

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 28-04-2019 18:00 h.

'BELIEVERS', Jove Companyia de Dansa Little Broadway

L’arribada de Isabelle (ex ballarina francesa) a la recerca de noves i exòtiques experiències en un decadent hostal de L’Habana (Cuba), revoluciona la resignada vida de la Naidelyn i la d’un grup de joves que es reuneixen en el seu bar per ballar. Isabelle veu el talent dels joves i els proposa crear un Piano Bar. Aquest espai resulta ser tot un èxit i es converteix en un pont cap a New York, on els joves marxaran per a complir el seus somnis.

L'estrena s'emmarca en la línia de PROGRAMACIÓ ACADÈMICA QUE VOL DONAR SUPORT A LA CREACIÓ de projectes de joves creadors de l'escena.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Cecilia Segovia Palau
Asistencia de direcció: Raquel Rodríguez
Coreografía: Cecilia Segovia Palau, Raquel Rodríguez, Laura Zamora, Nadia Pesarrodona, Sonia Cuadrado.
Ballarins: Aina Pedraza Sopena, Maria Fernández Martorell, Elena Arteche Vallejo, Paula Vilà Martínez, Eric Rodríguez Rodríguez, Marc Serrano Rodríguez, Vinyet Plana Salvadó, María Jesús Domínguez Vega, Luana Paredes Segovia, Marta Cardona Galimany, Rosa Mora Corbi, Martina Navarro Ferrà, Ada Vilar Díaz, Mar Elshaday Guerrero Torremorell, Serena Pagano Planas, Marcie Overton, Irene Martínez Graña, Aroa Sanz Royo, Mar Ollé Blanco, Diana Rico Puig.
Amb la col·laboració de Musicarea  Escola de Musica (director Jordi Artigas) i Carlos Naranjo i Cor de Gospel Rock (direcció Sílvia Martos).
Participació especial: Cecilia Segovia Palau, Raquel Rodríguez, Lenin Guerrero, Carlos Bonilla.
Col.laboren: Dance it, Sònia Sanz, Mercè Camuñas, Ulises Paredes Estigarribia, Ana Castellano de Sola, Elisabeth Tàrrega.

Espectacle fora d'abonaments i exclós de descomptes

Durada: 1h

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!