Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

TOTS DANSEN, Projecte pedagògic amb el Mercat de les Flors

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 22-05-2019 20:00 h. fins 24-05-2019

TOTS DANSEN, Projecte pedagògic amb el Mercat de les Flors

TOTS DANSEN és un projecte que va néixer al Mercat de les Flors de Barcelona i al que de seguida ens hi vàrem afegir els principals teatres de Catalunya. El projecte s’adreça a centres d'ensenyament secundari per apropar el llenguatge corporal i introduir la dansa contemporània als joves.

El projecte s’articula mitjançant la  formació al professorat d’educació secundària, enguany, a càrrec de la coreògrafa CONSTANZA BRNIC i la ballarina-formadora ANGIE MAS. D’altra banda, el procés de creació coreogràfica que es comparteix entre alumnes i professors, amb la supervisió artística de la coreògrafa i de la formadora, donarà com a resultat final un espectacle de dansa contemporània a l’escenari del Principal.

Professors d'educació física i d’arts escèniques, conjuntament amb més de 220 alumnes de 1er de Batxillerat de l’IES Manuel de Cabanyes, de l’INS Baix a Mar i de 1er de Batxillerat artístic de l’IES Dolors Mallafré estan gairebé mig any treballant en aquest projecte on el més rellevant no és el resultat final de l’espectacle sinó tot el seu procés de creació.

FITXA ARTÍSTICA
Coreografia i direcció artística: Constanza Brnic
Ballarina-formadora: Angie Mas
Producció: Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú
Organització i coordinació: Mercat de les Flors, consorci Transversal-Xarxa d'activitats culturals, Kursaal de Manresa, Ajuntament de Figueres, Teatre Auditori de Granollers, Teatre-Auditori de Sant Cugat, Teatre Monumental de Mataró, Teatre Principal d'Olot, Teatre de Tortosa i Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú.

Espectacle fora d'abonaments i exclós de descomptes.

Durada: 1 h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!