Teatre, dansa i arts escèniques

'ENVÀ' de Amer i Àfrica circ cii

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 14-04-2019 18:00 h.

'ENVÀ' de Amer i Àfrica circ cii

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai sobre el concepte de l'estupidesa humana.

Amer Kabbani i Àfrica Llorens formen aquesta companyia de circ contemporani centrada en la investigació sobre la tècnica de mans a mans que els dur a cercar un llenguatge propi. Envà explora les noves possibilitats en la cerca de la fragilitat del moviment i les formes.

UMORE AZOKA Premi al Millor Espectacle. Leioa, 2018

Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA.

Amb el suport de la Central del Circ, Hameka Fabrique des Arts de la rue, La Grainerie fabrique des arts du cirque et de l'itinérance.

FITXA ARTÍSTICA
Idea original: Amer y Àfrica
Intèrprets: Amer y Àfrica
Acompanyament escènic: Jorge Albuerne
Mirada externa: Jorge Albuerne i Karl Stets
Música: Karl Stets

ATENCIÓ: aquest espectacle compta amb l'ús de palla en escena. La palla pot provocar una reacció al·lèrgica en aquelles persones amb sensibilitat.
Durada: 50'

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!