Música, concerts, balls

Alba Carmona

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 13-04-2019 21:00 h.

Alba Carmona

Estudiosa de la música d'arrel, Alba Carmona s'ha mogut durant anys entre els sons de les dierents músiques populars i la música moderna.

Ha trepitjat una infinitat d'escenaris al costat d'artistes amb qui ha aprés i compratit molt: Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Mauricio Sotelo ...

les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat li han provocat la necessitat d'expressar-se, per primera vegada, amb veu pròpia.



FITXA ARTÍSTICA:

Alba  Carmona  (cantant)
Jesús  Guerrero  (guitarra)
Juan   Barbín  (percussió)
Martín  Melendez  (chelo)
Angel  Pérez  (teclats)


TROBADA AMB L'ALBA CARMONA

dissabte 13 d'abril a les 19 h.
Places limitades. Cal reserva a info@auditoritoldra.cat. Gratuït.

L'Alba Carmona, després de molts anys de formació i experiència ha creat el seu propi porjecte. Us proposem passar una estona amb ella i xerrar de tot aquest camí.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 15 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!