Agenda del Penedès

Altres

Portes obertes a la casa pairal de Can Guineu

Sant Sadurní d'Anoia | 01-03-2019 fins 09-03-2019

Portes obertes a la casa pairal de Can Guineu

Els dies 1,2,8 i 9 de març, de 10 del matí a 1 del migdia, l'Ajuntament de Sant Sadurní ha organitzat unes jornades de portes obertes per tal que la ciutadania que ho desitgi pugui visitar la casa pairal de Can Guineu, el nou edifici que a finals de l'any passat va comprar als anteriors propietaris, de les caves Freixenet, Codorniu i Juvé i Camps, per valor de 300.000 euros.

Les places són limitades, cal inscripció prèvia i les visites es realitzaran en grups reduïts de 15 persones, cada mitja hora. Podeu fer la vostra reserva a través del formulari que trobareu al següent enllaç:

PORTES OBERTES CAN GUINEU
Des de fa algunes setmanes la brigada municipal ja està realitzant treballs de neteja i desbrossament d'algunes zones d'aquest gran edifici protegit i declarat Bé Cultural d'Interès Local (BCIL) que dóna als carrers Sant Antoni i Hospital i que compta amb prop de 2.700 metres quadrats. També s'han reforçat i apuntalat algunes parts de l'estructura que es troben en pitjor estat.

La visita permetrà veure diverses zones d'aquest immoble, com el porxo i el pati, la zona on antigament s'hi guardava el bestiar, el celler, les habitacions, l'antiga capella o el claustre interior, una de les parts més singulars de la casa.

Per la situació actual de l'edifici, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per accedir a algunes zones. Depenent de l'interès de l'activitat, l'Ajuntament obre la possibilitat d'ampliar el calendari de portes obertes.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!