Agenda del Penedès

Altres

25è aniversari de l’escola de dansa Assumpta Trens

Vilafranca del Penedès | 01-03-2019 fins 16-03-2019

25è aniversari de l’escola de dansa Assumpta Trens

La Neus Fransi, directora de l’escola, conjuntament amb  dues profesores  : la Mireia Andrade,  la Marta Pajares i una alumna, la Clàudia Domènech,  van anuciar ahir els actes que s’han organitzat per a la celebració .

De d’una comissió formada per dotze persones, s’han organitzat tres actes:

L’1 de març, el vetíbul del casal acollirà una exposició fotogràfica dels festivals  de tot el curs.

Posteriorment al 16 de març les 17:30 es farà un berenar/sopar amb una sorpresa final i finalment el dia 23 de març a les 19:00h, un taller de dansa i pintura per a tota la familia de Teresa Agut , seguit d’una masterclass de Marc Fernández per adults .

A partir de l’11 de febrer aquelles persones que estiguin interessades podran inscriure’s als actes a les oficnes del teatre Casal fins l’1 de març i adquirir les estrades o invitacions també a les oficines al 16 de març.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!