Agenda

Fires i festes

Convocatòria de figurants per a la Cort del Rei Carnestoltes

Vilafranca del Penedès | Escorxador | 11-02-2019 fins 11-02-2019

Vols ser una núvia soltera, un escolanet trapella o una infermera sexy? Vine a formar part de la Cort del Rei Carnestoltes del Carnaval de Vilafranca.

Convocatòria de figurants per a la Cort del Rei Carnestoltes

La Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament fa una crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar com a figurants de la Cort del Rei Carnestoltes o bé participant d’alguna altra manera a les festes del Carnaval 2019 de Vilafranca, que tindran lloc del 28 de febrer al 8 de març. Les persones interessades s’han de presentar dilluns 11 de febrer, a les 19.30h, a l’Escorxador (c. Escorxador, 21).

El Carnaval de Vilafranca està organitzat per la Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament amb l’objectiu de potenciar els aspectes més tradicionals i populars de les festes de Carnaval al voltant de la figura del Rei Carnestoltes, que amb la seva Cort arribarà a Vilafranca el dijous 28 de febrer, Dijous Gras i ens deixarà dimecres 6 de març, Dimecres de Cendra, amb l’enterrament del Rei i la tradicional sardinada al Parc del Tívoli. Tot un seguit d’actes ompliran aquest cicle de festes que es tancaran divendres 8 de març amb la Rua de la Resurrecció.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte