Fires i festes

Festa del 20 aniversari de l'Associació Ginesta

Vilafranca del Penedès | 17-02-2019

Festa del 20 aniversari de l'Associació Ginesta

Ginesta segueix tenint la porta oberta a les dones i els seus familiars oferint-les-hi suport, informació, atenció psicològica i programes de vida saludable.

La seva activitat no para perquè :
-son encara moltes les afectades de càncer de mama .
-cal insistir en la investigació de les causes que el provoquen i en la recerca de tractaments efectius,  i menys agressius.
-També encara avui els problemes socio-laborals tenen difícil resolució.                   

El proper diumenge dia 17 de febrer a les 18,30h al Casino de Vilafranca celebrarem aquest aniversari acompanyades de les persones que des de sempre ens han donat el seu suport, i junts entonarem un cant a la vida i un record a les companyes que em perdut pel camí.

Per aquesta celebració hem preparat un cartell amb les actuacions de ESSENCIA DE GOSPEL I SWING VILAFRANCA, en tot aniversari no pot falta el pastis i el brindis amb la col·laboració de la fundació Torres i Pinord.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!