Agenda del Penedès

Altres

Presentació del col·lectiu Penedès amb Palestina

Vilafranca del Penedès | Casal Popular de Vilafranca | 16-02-2019

Presentació del col·lectiu Penedès amb Palestina

Es comptarà també amb la ponència de representants de l’organització BDS (Boicot Desinversions i Sancions) que parlaran sobre la moció que es vol presentar properament al ple municipal perquè Vilafranca s’adhereixi al moviment BDS. Tot seguit es realitzarà una connexió en directe amb un membre del YAS (Youth Against Settlements), una organització palestina d’Hebron, que explicarà des del propi territori la situació del poble palestí a Cisjordània i concretament a aquesta localitat. Per acabar, hi haurà sopar tradicional palestí i festa amenitzada amb Resiliència, grup de Rap de Manlleu, i PD Gargots, punxadiscs del territori.

Els tiquets pel sopar es podran adquirir per 7 euros al següents establiments: Bar Bilwi, El Vermutet del Siscu, Ateneu Popular X i Casal Popular de Vilafranca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!