Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Animals de companyia

Vilanova i la Geltrú | Foment Vilanoví | 16-02-2019

Animals de companyia

En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte els valors de l’amistat i la sinceritat en una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en animals de companyia.

L’autora:

Estel Solé Casadellà (Molins de Rei, 1987) és actriu, poeta i dramaturga. Formada en l’àmbit de les humanitats i amb una àmplia experiència en el sector cultural, s’interessa per la dramatúrgia i es forma a l’Obrador de la Sala Beckett de Barcelona amb professors i dramaturgs com ara Simon Stephens, Larry Tremblay, Rafael Spregelburd, David Plana, Alfredo Sanzol, Jordi Oriol i Carles Batlle.
L’any 2013 debuta com a dramaturga amb l’obra Animals de companyia, que, després de representar-se a domicilis particulars, fa una gira internacional per l’Amèrica Central i finalment s’instal·la al Club Capitol de Barcelona durant dues temporades. En l’àmbit de la poesia, ha participat en nombrosos recitals i ha publicat els llibres Dones que somiaven ser altres dones (Editorial Galerada, Premi Amadeu Oller 2011) i Si uneixes tots els punts (Editorial Galerada). Ha treballat en teatre, cinema, televisió i com a col·laboradora radiofònica a la Cadena SER i Catalunya Ràdio.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!