Agenda

Exposicions

No em va fer Joan Brossa

El Vendrell | 22-02-2019 fins 24-03-2019

Una exposició sensorial de Cabosanroque porta fins a la sala polivalent del Portal del Pardo la prosa més desconeguda de Joan Brossa

No em va fer Joan Brossa

El proper divendres 22 de febrer, a les 20 h, a la sala polivalent del Portal del Pardo, s’inaugurarà l’exposició “No em va fer Joan Brossa”, creada pel grup de música experimental Cabosanroque.

L’exposició és una gran instal·lació sonora i plàstica, formada per diferents elements quotidians extrets del seu context per representar els paisatges als que fa referència Joan Brossa en la seva prosa dels anys 40 i 50. A més a més, es podran escoltar diferents fragments de la seva obra.

La intenció és crear una nova prosa objectual, d’interpretació lliure, que substitueixi els textos originals, però que alhora conservi oberta la potencialitat del seu significat i doni a l’espectador la llibertat de poder extreure’n la seva pròpia interpretació.

La instal·lació forma part del Programa d’exposicions itinerants de la Generalitat de Catalunya, que té la voluntat d’acostar l’art contemporani als ciutadans.

La inauguració comptarà amb la participació de Laia Torrents i Roger Aixut, els artistes i membres de Cabosanroque. Per tancar l’acte, Jordina Biosca, narradora i actriu, interpretarà una lectura de Joan Brossa.

L’exposició romandrà oberta fins al 24 de març i es podrà visitar en el següent horari: de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h i dissabte, diumenge i festius, d’11 h a 14 h. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte