Altres

Dia de la Dona a Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | Diferents indrets | 06-03-2019 fins 16-03-2019

Dia de la Dona a Sant Pere de Ribes

La programació prevista organitzada per la Xarxa Feminista de Ribes i les Roquetes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’entitat GER, l’Ateneu Roquetenc, Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), Fes+Chapeau, Fem Poble, UM9-CUP i ERC, començarà el dimecres 6 de març, a les 19h, al Centre Cívic El Local de Ribes amb una xerrada sobre la figura de Rosa Luxemburg, a càrrec de l’historiador Pepe Gutiérrez.

L’endemà, la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes tindrà una sessió de l’Hora del conte especial (18h) amb “Ninfes, Ondines i Marietes” a càrrec de Mon Mas i el Cinema Ribes acollirà a les 19h la projecció de la pel·lícula “Una cuestión de genero” (Mimi Leder, 2018), amb un col·loqui posterior per compartir reflexions sobre el film. El mateix dijous, a les 19.30h s’inaugurarà a la biblioteca de les Roquetes l’exposició col·lectiva de fotografies “De dona a dona” organitzada per Globaliza’t-e i que es podrà veure fins al 23 de març.

Per al 8 de març, al migdia, es llegirà un manifest institucional davant la Casa de la Vila i l’edifici de la Vinya d’en Petaca de les Roquetes. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes també llueix aquest dies unes pancartes als balcons de les seves dues seus principals amb el lema “PROU VIOLÈNCIES MASCLISTES” i il·luminarà de color lila les seves façanes. Paral·lelament, la convocatòria d’una vaga general de caràcter feminista marcarà la resta d’actes de la jornada, que consistiran en cridar a la participació a la manifestació comarcal que es durà a terme a Vilanova a les 11 del matí i a la manifestació nacional programada a les 6 de la tarda a Barcelona.

L’endemà, dissabte 9, a l’Ateneu Roquetenc tindrà lloc la xerrada-col·loqui “Dones, escoltem-nos”, amb brindis i pica-pica final (18.30h). Per al diumenge hi ha programada una sessió de conta-contes de gènere, a partir de les 12 del migdia al GER, a càrrec d’Alexandra Sebastián. Per acabar, el dissabte 16 de març es farà una fotografia d’àmbit comarcal sota el lema “per una comarca de tots colors, ni racisme, ni masclisme, ni feixisme”. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!