Altres

Olivella celebra el dia dels Agents, el dia d’Andalusia, l’Olivella Mountain Festival 2 i el dia de la Gent Gran

Olivella | La Carpa | 15-03-2019 fins 17-03-2019

Olivella celebra el dia dels Agents, el dia d’Andalusia, l’Olivella Mountain Festival 2 i el dia de la Gent Gran

Divendres 15 de març, Dia dels Agents

El divendres 15 se celebrarà la diada dels agents municipals. De 16.30 a 18h., dins de La Carpa, hi haurà activitats lúdiques on la ciutadania, i en especial els nens i nenes, podran gaudir d’actes vinculats a les accions pròpies de la policia i els agents que patrullen els pobles: una exposició d’uniformes dels agents municipals, una parada d’escuts i jocs per la canalla. A l’Avinguda Mas Milà i els voltants, s’exhibiran vehicles dels cossos d’agents, vigilants i guàrdies municipals d’Olivella i d’altres municipis de Catalunya.

La segona part de l’acte, a partir de les 18.30 h., servirà per reconèixer institucionalment la feina dels agents municipals. Hi haurà un parlament de l’ alcaldessa, Marta Verdejo, el regidor de Mobilitat, Jaume Carol, i el cap dels agents d’Olivella, Miquel Farré. Finalment, es lliuraran felicitacions i agraïments a agents i membres d’altres cossos policials i ciutadania per haver realitzat accions meritòries a Olivella en els darrers anys.

Dissabte 16 de març, Dia d’Andalusia i OMF 2

El dia d’Andalusia tindrà lloc el dissabte 16 a partir de les 12.30h. El dia començarà amb una celebració religiosa a càrrec del mossèn José Ramon Ruiz, que estarà acompanyada pel grup rociero la “Viña Romero”. Tot seguit, hi haurà l’actuació de la Coral “El Somriure d’Olivella” i l’actuació del grup de sevillanes “Corazones flamencos de Olivella”. En acabar, tindrà lloc el tradicional dinar amb el típic cocido anadaluz.

El mateix dissabte 16, a la nit, de les 23.30 a les 3h., La Carpa acollirà de nou l’Olivella’s Mountain Festival 2 on hi actuarà DJ RULU.

Diumenge 17 de març, Dia de la Gent Gran

El diumenge 17 de març, durant la Diada de la Gent Gran es farà un vermut popular a les 12h del migdia amb actuacions de 22DUO. A les 13.30h estan programats els parlaments de l’alcaldessa Marta Verdejo i el regidor de serveis socials Josep Maria Bayarri. En acabar, a les 14h, hi haurà el dinar de germanor i el ball popular que s’allargarà tota la tarda amb l’actuació del Duet Shákata.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!