Agenda

Fires i festes

Festa Jove, la Jornada de Reconeixements Esportius i la Fira d’Entitats a Olivella

Olivella | 22-03-2019 fins 24-03-2019

Les activitats emmarcades dins La Carpa continuen per tercer cap de setmana consecutiu. Entre els nous esdeveniments, aquest cap de setmana tindrà lloc la Festa Jove, la Jornada de Reconeixements Esportius i la Fira d’Entitats.

Festa Jove, la Jornada de Reconeixements Esportius i la Fira d’Entitats a Olivella

Divendres 22 de març, Festa Jove

La Festa Jove arrencarà divendres a les 17h. amb un seguit d’activitats lúdiques destinades als més joves i clourà a les 20h. amb l’actuació de la Xaranga “Buskant el To”.

Dissabte 23 de març, Jornada de Reconeixements Esportius

Dissabte tindrà lloc la I Jornada de Reconeixements Esportius d’Olivella amb l’objectiu de premiar i reconèixer els esportistes més destacats del municipi. Es premiaran els èxits esportius assolits pels esportistes, però també per entitats esportives, equips, líders i directius esportius vinculats al municipi. L’acte començarà a les 19h. amb una exhibició del grup Taebox. El lliurament de premis s’efectuarà a les 20h. i en acabar hi haurà pica pica i cava.

Dissabte 23 i diumenge 24 de març, Fira d’Entitats

Finalment, el dissabte 23 i 24 de març, La Carpa acollirà la fira d’entitats d’Olivella, que tindrà lloc el dissabte a la tarda i el diumenge al matí i que té l’objectiu de recollir una mostra de les activitats que fan les entitats culturals i esportives del municipi. A l’escenari de La Carpa es podrà gaudir de les actuacions de diferents grups esportius, musicals i dansaires del poble.

El diumenge a les 12h hi haurà un vermut popular per posar punt i final a la festa, i acomiadar La Carpa, i les seves activitats, que persegueixen l’objectiu d’impulsar, cohesionar i donar a conèixer el teixit cultural i esportiu del municipi, fins l’any que ve.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès