Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Jove, la Jornada de Reconeixements Esportius i la Fira d’Entitats a Olivella

Olivella | 22-03-2019 fins 24-03-2019

Festa Jove, la Jornada de Reconeixements Esportius i la Fira d’Entitats a Olivella

Divendres 22 de març, Festa Jove

La Festa Jove arrencarà divendres a les 17h. amb un seguit d’activitats lúdiques destinades als més joves i clourà a les 20h. amb l’actuació de la Xaranga “Buskant el To”.

Dissabte 23 de març, Jornada de Reconeixements Esportius

Dissabte tindrà lloc la I Jornada de Reconeixements Esportius d’Olivella amb l’objectiu de premiar i reconèixer els esportistes més destacats del municipi. Es premiaran els èxits esportius assolits pels esportistes, però també per entitats esportives, equips, líders i directius esportius vinculats al municipi. L’acte començarà a les 19h. amb una exhibició del grup Taebox. El lliurament de premis s’efectuarà a les 20h. i en acabar hi haurà pica pica i cava.

Dissabte 23 i diumenge 24 de març, Fira d’Entitats

Finalment, el dissabte 23 i 24 de març, La Carpa acollirà la fira d’entitats d’Olivella, que tindrà lloc el dissabte a la tarda i el diumenge al matí i que té l’objectiu de recollir una mostra de les activitats que fan les entitats culturals i esportives del municipi. A l’escenari de La Carpa es podrà gaudir de les actuacions de diferents grups esportius, musicals i dansaires del poble.

El diumenge a les 12h hi haurà un vermut popular per posar punt i final a la festa, i acomiadar La Carpa, i les seves activitats, que persegueixen l’objectiu d’impulsar, cohesionar i donar a conèixer el teixit cultural i esportiu del municipi, fins l’any que ve.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!