Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Sons Penedès- Concert Solidari d'Òpera

Subirats | 23-03-2019

Sons Penedès- Concert Solidari d'Òpera

La previsió es fer quatre concerts durant aquest any en diversos municipis de la comarca i a Vilafranca del Penedès.

SONS PENEDÈS és un projecte obert a les entitats i ajuntaments de la comarca que volen participar en la recaptació de fons de les entitats dels seus municipis  i en la promoció d’artistes i cantants.

En aquesta ocasió, Sons Penedès, oferirà un concert solidari a l’Ateneu Ordalenc,  amb el baríton búlgar Plamen Papzikov i el tenor mexicà Jorge Armando Jasso, , el proper diumenge 24 de març a les 19:30, amb un repertori tant conegut com AVE MARÍA ( Búlgaro), AVE MARÍA (B Gounod), PANIS ANGELICUS  ( C. Frank), GRANADA ( A Lara) , KATIUSHA  (Matvey Blanter), KALINKA (Iván Lariónov), HASTA MI FINAL             (Steve Mac), DONNA E MOBILE (G. Verdi ), O SOLE MIO (Bixio), TE QUIERO DIJISTE (M. Greever) FUNICULI FUNICULLA (L. Denza ), E LUCE VAN LE STELLE. (G. Puccini), NESSUN DORMA (G. Puccini)

Es tracta d’un concert a benefici  del Centre d’acollida de menors Josep Raventós d’Ordal, centre que ofereixen un servei residencial de primera acollida, allotjament i assistència integral  a 15  menors estrangers,  joves nouvinguts sense referents familiars arribats a la nostra comarca, i en concret al municipi de Subirats.  Amb la recaptació es pretén adquirir, instruments musicals per fomentar l’intercanvi cultural amb ambdues cultures: la Siriana i la Catalana.

L’acte serà conduït i presentat pel membre de Justícia i Pau, el Sr. Joaquim Cervera, Justícia i Pau és una entitat cristiana que actua a Catalunya des de l'any 1968 i que té per finalitat la promoció i defensa dels drets humans de les persones i els pobles, la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i la protecció del medi ambient.

S’estableix un donatiu de 10 euros, que els interessats podran adquirir en la taquilla de l’Ateneu Ordalenc el mateix  24 de març a les 19.15 h.

En aquest primer concert de SONS PENEDÈS, agraïm  el patrocini de l’Ajuntament de Subirats, de l’Ateneu Ordalenc i de JBD Só i il.luminació, i la col.laboració de l’Incavi i Rotary Club de Vilafranca, i dels cellers de Subirats que oferiran un vi als assistents.

Artistes

Jorge Jorge Armando Jasso

Va néixer a Ull d'Aigua, Mèxic. El 2003 va aconseguir el grau superior de Cant a l'Escola Nacional de Música de la Universitat de Mèxic.
Ha realitzat nombroses master class amb artistes de la talla de Teresa Berganza (Santander), el tenor Rodolfo Acosta (Mèxic), el tenor Dalmau González (Barcelona), el tenor Francisco Araiza (Barcelona), el tenor Javier Camarena (Barcelona), la soprano wagneriana Irene Theorin (Barcelona), Gustavo Galán (Havana Cuba), Giovanna di Roco (Barcelona), el baix Heinz REEH (Berlín), Francesca Roig (Barcelona).
Des de 2012 forma part del cor del Gran Teatre del Liceu com a reforç d'aquesta formació participant en les produccions de Maria Stuarda, de Donizetti al novembre de 2014, Norma, de Bellini, al gener de 2015 i Tristany i Isolda, de Wagner, al març de 2015

Plamen Papazikov

Neix a Plovdiv. Allà mateix acaba els seus estudis de Fagot i  de Cant Líric. Després es gradua en  la Acadèmia Nacional de Música en Sofía Bulgària amb la Professora Blagovesta Karnobatlova. El millora la seves habilitats professionals en les masterclasses amb els ben coneguts cantants Rolando Panerai i Alexandrina Milcheva. Es Solista en el Teatre Stefan Makedonki i també en l’Opera de Sofía.

Ha cantat molts concerts I repertori d’òpera de Mozart, Verdi, Puccini, Rossini, Paisiello,Massenet, Wagner entre altres.

Ha cantat com artista convidat amb òpera, cantates i oratoris en Europa i arreu del mon. Ell te nombroses gravacions.

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • L'Ateneu Ordalenc
  • 2/4 de 8 del vespre

Informació de contacte

  • 10 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!