Agenda

Exposicions

Exposició “Natures” de la ceramista Maria Bofill

El Vendrell | 22-03-2019 fins 21-04-2019

El proper divendres 22 de març, a les 20h, tindrà lloc a la Sala Portal del Pardo la inauguració de l’exposició “Natures” de la ceramista Maria Bofill.

Exposició “Natures” de la ceramista Maria Bofill

Com diu l’artista Ramon Rodríguez en el catàleg de la mostra: “Maria Bofill és una artista que pot semblar paradoxal, però no en el sentit de ser incoherent o contradictòria; se serveix de la paradoxa per reafirmar la seva idea que allò que és petit, allò que aparentment pot donar la impressió de nimi i intranscendent, pot assolir valors que ratllen el que és sublim, quelcom certament dificultós per a qualsevol mortal. Probablement ho aconsegueix, tal com algú ha deixat escrit en un text, perquè de vegades se’ns presenta com “una sacerdotessa invocadora del passat i creadora de laberints i espais intimistes o melangiosos”, tot i que potser, a parer meu, seria més correcte atorgar-li la categoria d’alquimista, és a dir, la d’aquells personatges que intentaven aconseguir el que era més valuós a partir d’elements pobres, entre altres coses, l’or. La Maria, amb les seves peces aconsegueix una cosa semblant: elevar un tros de terra a la categoria d’obra d’art, convertir la matèria en esperit. I un cop vista l’obra, tornem la mirada a l’artista, a la persona que és capaç d’obrar prodigis.”

L’exposició romandrà oberta fins al 21 d’abril de 2019. Es podrà visitar de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h i dissabte, diumenge i festius d’11 h a 14 h.  

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès