Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Els exploradors de l’aigua

Sant Pere de Ribes | 23-03-2019

Els exploradors de l’aigua

El motiu per representar l’obra és el Dia Mundial de l’Aigua, que se celebra el 22 de febrer.

L’obra de teatre va a càrrec de Som Aigua, un programa incentivat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i coproduït per la ONG Enginyeria Sense Fronteres. “Els Exploradors de l’Aigua” és un espectacle de circ, teatre i humor per parlar de l’aigua com a recurs escàs del de forma amena, artística i sensibilitzadora. Una creació amb finalitat pedagògica, per a tots els públics i amb una durada de 45 minuts. L’obra és gratuïta i l’aforament del Centre Parroquial, limitat.

Des de 1993, el dia 22 de març se celebra el Dia Mundial de l'Aigua, declarat com a tal per l'Organització de les Nacions Unides (ONU). Cada any se centra en un aspecte determinat relacionat amb els recursos hídrics. Aquest 2019 anirà dedicat al dret a poder accedir a l’aigua potable. Sota el lema “No deixar a ningú enrere” es convida a reflexionar sobre els impediments en l’accés a aquest recurs i es recorda que des del 2010 l’ONU estableix que el dret a l’aigua potable és un dret humà essencial pel desenvolupament humà. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, en aquest sentit, manté la seva aposta per un consum responsable de l’aigua potable i referma el seu compromís, any a any, en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, juntament amb d’altres dates dedicades a la sensibilització mediambiental. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!