Agenda

Altres

El camí del riu

Torrelavit | 23-03-2019

Una gimcana familiar per descobrir el riu com a font de vida, mitjançant jocs i proves per a totes les edats serà l’activitat principal del programa previst per a la commemoració del Dia Mundial de l’Aigua a Torrelavit. La gimcana tindrà lloc dissabte, a partir de les 10.30h. El punt de trobada és el Centre d’Interpretació de l’Aigua, però els organitzadors volen que tots els participants puguin viure en primera persona el descobriment d’alguns dels secrets més ocults del riu Bitlles.

El camí del riu

Un cop acabada la gimcana, a partir de les 12.30h, al mateix Centre d’Interpretació de l’Aigua tindrà lloc la presentació del nou fullet informatiu El camí del riu.
Des de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament s’ha organitzat aquesta activitat per oferir una estona de diversió en família mentre es fa promoció d’un dels punts estratègics i de més valor econòmic i ecològic del municipi.
L’Ajuntament de Torrelavit ha convertit el riu en un símbol del passat industrial de les antigues papereres del nord de l’Alt Penedès i, també una estratègia de promoció turística i de consciència ecològica de futur.
Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol participar en la divulgació dels resultats de la recerca que s’està desenvolupant a l’entorn del riu Bitlles, tal com explica el regidor Víctor Climent.

Lloc i adreça de l'acte

  • Torrelavit
  • Centre d’Interpretació de l’Aigua
  • 10.30 h

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès