Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

I Fòrum Internacional 'Voluntariat al Món Àrab - Reptes i oportunitats'

Vilanova i la Geltrú | 29-04-2019 fins 04-05-2019

I Fòrum Internacional 'Voluntariat al Món Àrab - Reptes i oportunitats'

Els participants del fòrum, organitzat i promogut per la FCV, són líders del sector del voluntariat, membres del consell directiu i d’entitats no lucratives i no governamentals de diferents països àrabs. Entre els països participants confirmats a dia d’avui hi ha: Algèria, Egipte, Iemen, Jordània, Kuwait, Líban, Marroc, Oman, Síria, Sudan i Tunísia.

Els objectius del fòrum són compartir informació sobre projectes de voluntariat, iniciatives i bones pràctiques realitzades per les organitzacions participants. La trobada també vol esdevenir un espai on trobar oportunitats d’aprenentatge mutu i de col·laboració entre organitzacions participants i d’altres organitzacions de la societat civil catalanes, espanyoles, europees i internacionals que participin al fòrum. A més, la FCV organitzarà una fira d’entitats dirigida a joves interessats a fer un voluntariat a la regió àrab, la qual els permetrà conèixer les accions solidàries en les quals poden participar.

Durant el fòrum també s’organitzarà una trobada institucional que tindrà com a objectiu identificar els principals reptes que afronta el voluntariat a la regió àrab i oferir informació i ajuda per enfortir la col·laboració entre la regió àrab, Catalunya i Europa. Finalment, el fòrum també preveu fer una declaració que reforci la promoció, desenvolupament i institucionalització del voluntariat a la regió.

El fòrum comptarà amb la participació i el recolzament de diverses institucions i organitzacions internacionals. Les persones que estiguin interessades a col·laborar en l’organització poden contactar directament amb projectes@catalunyavoluntaria.cat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!