Altres

Processó del Diumenge de Rams al Vendrell

El Vendrell | Església del Vendrell | 14-04-2019

Processó del Diumenge de Rams al Vendrell

Com a estrenes, aquest any cal destacar els candelabros de cola del paso de palio, uns canelobres que pengen per la part del darrere del pas de la Verge. També és destacable el canvi total del recorregut. Fins ara era costum que la Hermandad centrés el recorregut de la seva processó pels carrers del barri del Tancat i aquest any no serà així. Sortirà a les 16.30 h del temple de la plaça Vella i passarà pels carrers del Peix, Prat de la Riba, Cafès, plaça Nova, Montserrat, Sant Magí, Progrés, plaça del Centre, Àngel Guimerà, plaça Nova, Delme, plaça de les Garrofes, Racó, Llibertat, Muralla, Quatre Fonts, Portal, Cometa, Mar i arribant de nou a la plaça Vella cap a les 21.00 h aproximadament. La Hermandad anima a tothom a acompanyar-los pels carrers del centre de la vila durant la tarda del Diumenge de Rams. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!