Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Festival Àtica Penedès. Un festival com a casa!

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 12-04-2019 20:00 h. fins 13-04-2019

Festival Àtica Penedès. Un festival com a casa!

PROGRAMACIÓ

 

Tercio Incluso
Normalmente o viceversa (Teatre visual i d’objectes)
Tercio Incluso neix quan dos intèrprets es troben al centre de Mim Corporal Dramàtic i Teatre Físic MOVEO de Barcelona. El nom d’aquesta companyia sorgeix d’un principi matemàtic, el principi del tercio incluso que aplicat a la vida, significa que es pot ser un mateix i un altre. A Normalmente o viceversa veurem que als objectes no se’ls ha d’imposar una història, sino deixar que ens expliquin la seva. Cada objecte ha sigut testimoni d’emocions, situacions i actes de persones que, tocant-los un dia, o molts, els van omplir de records. Per quant dóna un cafè?
 
 
 
Brunette Bros
Radiophonie (clown lliure)
És una estranya empresa d’entreteniment nascuda i desenvolupada a Dinamarca. A través d’un caos ben composat entre el pur entreteniment, teatre de titelles, pallassos d’avantguarda, circ sense circ i un gran univers musical, es descriu la particular expressió artística de la companyia que ha girat durant 16 anys per gran part d’Europa. Amb Radiophonie viurem la personificació de freqüències de radio on dues excèntriques sota la protecció d’una carcassa de ràdio antiga desenvolupen un espectacle de clown amb l’ús de diferents registres de veu i llenguatges corporals. The Brunette bros – Millor que la Tele!
 
 
 
Les Lloronas
Les Lloronas (Teatre de text)
Les Lloronas és una companyia de Barcelona que va néixer al 2016 amb la intenció de plasmar una mirada crítica de la societat a través de la comèdia. Amb l’espectacle que presenten assumeixen la cruel realitat; als herois de la nostra societat, empresaris, polítics i estafadors ja no els plora ningú. La iniciativa Lloronas vetllarà, mitjançant una depurada tècnica emotivo-sensorial, per un comiat digne, ple d’epitafis que faran riure de tant plorar.
 
 
 
Loperebufa
Igemisco (Lírica)
La companyia Loperebufa és la suma d’intèrprets i creadors que busquen en el llenguatge líric i musical expressar els seus anhels, somnis i desitjos per poder reflexionar, criticar i a voltes, fer riure. A l’espectacle Ingemisco viurem el temps etern en el que hom pren l’últim anhel d’aire, en aquest sospir entre la vida i la mort, podrà veure i sentir dins seu, el llarg recorregut d’un periple vital complet. És la proposta més intimista de la companyia, amb dos intèrprets i amb molta intensitat, ens porten a fer un viatge cap a les profunditats del records i del propi ésser.
 
 
 
Mauro Paganini
Plastic girl (Cabaret burlesque)
Mauro Paganini porta 13 anys desenvolupant-se en el món escènic barrejant tècniques com l’actuació, la música, el clown i la manipulació d’objectes. Sempre construint idees, instruments i titelles propis degut al seu pas per Belles Arts. Les posades en escena es caracteritzen pel seu context dramàtic passant per l’humor i el surrealisme. En el seu sketch Plastic girl coneixerem a una súper cantant, súper elàstica i súper diva que us captivarà amb els seus dots en viu. Un homenatge a l’elasticitat femenina per viure en un món fet per homes rígids. Curtet però flexible!
 
 
 
Dj. MQDBDP
Drama´n bass vol.1 (Músiques del món)
Selector musical que ens presenta Drama´n bass vol.1 plantejant un passeig musical al voltant del món on lo folkloric, lo costumbrista i lo analògic es barregen amb la tendència i lo digital. Funky, trapp, dubstep, hip hop i porque no, alguna copla. Putxa es un selector que va començar com a Mc a varies bandes de hip hop. La casualitat i la involucració amb altres projectes artístics l’ha portat a amenitzar i crear festes a diversos festivals escènics. El resultat el porta a fer una amenaça irreversible: Estic disposat a millorar!!
 
 
 
 
 
 

Lloc i adreça de l'acte

  • Vilafranca del Penedès
  • Diferents indrets
  • El públic no sap on els veurà, ho desvelem a través del correu electrònic al comprar les entrades

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!