Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Presentació del llibre Digues un desig de Jordi Cabré, Premi Sant Jordi 2018

Subirats | Cellers Carol Vallès | 14-04-2019 12:00 h.

Presentació del llibre Digues un desig de Jordi Cabré, Premi Sant Jordi 2018

L’acte comptarà amb la participació de Joan Abellà, director general d’Enciclopèdia, Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural i Guillem Carol, director de Cellers Carol Vallès.

Després de la presentació, tots els assistents podran gaudir d’un tast del Pit-Roig, el cava ecològic Pinot-Noir Reserva Brut Nature que elabora els Cellers Carol Vallès, com a tret de sortida de la temporada primavera-estiu del Cavabar.

La presentació és gratuïta i s’emmarca dins del cicle d’activitats que Cellers Carol Vallès fa un cop al mes durant tot l’any. És necessari fer reserva prèvia a visites@cellerscarol.com o a través del web cellerscarol.com, ja que les places són limitades.

Jordi Cabré

Jordi Cabré és un barceloní llicenciat en dret, periodista i novel·lista. Ha dirigit diverses publicacions digitals i diaris electrònics. Entre el 2011 i el 2013 ha estat director general de Promoció i Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya.

La seva primera novel·la i amb la que es dona a conèixer és Postal de Krypton (2001). Continua la seva trajectòria literària amb La pregària del diable (2003, premi dels lectors de l’Odissea 2002), Rubik a les palpentes (2004), una novel·la sobre la identitat, El virus de la tristesa (2006, premi Ciutat de Palma de novel·la 2005) i Després de Laura (2010) fins que amb Digues un Desig (2018) rep el Premi Sant Jordi 2018. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • Cellers Carol Vallès
  • Can Parellada, Corral del Mestre, s/n

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!