Agenda del Penedès

Altres

Diada de Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 11-04-2019 20:00 h. fins 27-04-2019

Diada de Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú

El tret de sortida d'aquest farcit programa cultural va ser dissabte a l'Espai Far, amb la presentació del llibre 'El Far', de Ma. Carme Roca guanyador del Premi Prudenci Bertrana. A partir d'aquesta setmana s'aniran succeint presentacions de llibres, exposicions i xerrades, tot al voltant de la literatura, els llibres i la creació.

Es tracta d'una iniciativa impulsada des de la regidoria de Cultura i realitzada en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques de la ciutat i l'Agrupació Excursionista Talaia, la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer, l'editorial El Cep i la Nansa, l'Espai Far, la Llibreria la Mulassa, Llorens Llibres, la Masia d'en Cabanyes, Òmnium Garraf i la Xarxa de Biblioteques Públiques.

Sant Jordi a les biblioteques

Dins d'aquest programa d'activitats destaquen les propostes que han organitzat les biblioteques municipals. L'Armand Cardona organitza el 10è concurs infantil de punts de llibre Sant Jordi 2019, amb el que nens i nenes de 1r fins a 6è han participat dissenyant els seus punts de llibre i que es podran veure al llarg del mes d'abril a la mateixa biblioteca.

Dijous 11 d'abril el protagonisme anirà a càrrec dels autors locals que prendran part a la tertúlia que tindrà lloc a la biblioteca Joan Oliva a les 20 h. Relacionat amb aquest acte es podrà visitar l'exposició 'Retrats de novetats' a la mateixa biblioteca fins al 6 de maig.

Entre el 3 d'abril i el 4 de maig es podrà visitar a la biblioteca Armand Cardona l'exposició 'Fanzinillos', que s'inaugurarà el dissabte 6 d'abril amb la participació de Chema Peral i d'Irene Garzie.

Dijous 25 d'abril a les 19 h també a la biblioteca Cardona es presentarà el llibre 'Un pueblo abandonado' en col·laboració amb l'Associació Acció Solidària amb el Sàhara.

I el dissabte 27 d'abril a les 12 h serà el torn de la presentació del recull de contes 'Fem un conte per Sant Jordi' a càrrec de Carme Jariod.

Tot això es complementa amb l'habitual exposició de novetats de Sant Jordi, amb l'edició d'una guia que recollirà tant les principals novetats per adults com pels infants, la guia de fons local i comarcal i els punts de llibre de Sant Jordi de cada biblioteca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!