Altres

20è aniversari de la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya

Sant Sadurní d'Anoia | Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya | 24-04-2019 11:00 h. fins 25-04-2019

20è aniversari de la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya

Des d’ara fins a finals d’any

Videorecomanacions
Durant l’any usuaris de tota mena, edat, gustos i procedència enregistraran vídeos recomanant quin son els llibres que més els han agradat, també còmics, revistes, música, pel·lícules

El top rànquing
S’exposaran els llibres, discos, pel·lícules, revistes, còmics... més llegits d’aquests 20 anys.

El dia 24 d’abril

Desplegament de la banderola commemorativa
A les 11 del matí baixarà des de la façana de la biblioteca una gran banderola amb un muntatge fotogràfic de la Núria Tarrida. Durant aquell matí tots els usuaris que vulguin participar en les videorecomanacions ho podran fer en directe.

Lliurament dels premis del Concurs Literari Infantil
A les 17:30 el tradicional acte on es premien les millors obres literàries escrites pels nens i nenes de 4t de primària de les escoles de la vila. Enguany han escrit un poema sobre la lluna commemorant el 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna.

Punt de llibre commemoratiu
A les 19:30 es presenta el punt de llibre dissenyat per Núria Tarrida que es repartirà entre tots els usuaris que facin préstec durant aquest any. Es tracta d’una composició molt original a partir de fotografies de diferents espais de la biblioteca.

Concert
Tot seguit, concert del duet Scatcrooner "Groovin´ On The Ritz" de jazz-pop vocal i electrònica format per Jordi Rabascall i Albert Caire, un desplegament del bo i millor del jazz, pop-rock i el funk de tots els temps, amb diversió, optimisme, improvisació i electrònica, mitjançant loops i efectes d’última generació i els sons dels teclats més vintage.

El dia 25 d’abril

Presentació del conte “En Boti Boti i el tresor misteriós”
A càrrec dels autors, l'escriptora Anna Obiols i l'il·lustrador Subi.
La publicació de Sant Jordi de l’Ajuntament d’enguany està dedicada al quart capítol de les aventures del graciós cangur Boti Boti, mascota de la Biblioteca de Sant Sadurní. En aquesta ocasió una oreneta entra per la finestra de l'edifici de la Plaça Nova i acompanya en Boti per diferents camins naturals de l'entorn de Sant Sadurní a la recerca d'un misteriós tresor..
L'acte comptarà també amb el suport de les regidories de Salut i Medi Ambient i la presència d'un representat dels Agents Rurals

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!